23 de abril de 2010

23 D'ABRIL DIA DEL LLIBRE I PRESENTACIÓ DE LA NOVA CAMPANYA DE RECOLLIDA DE LLIBRES

Amb motiu del dia del llibre, des de Joves Socialistes de la Provincia de València han llançat una campanya de recollida de llibres per a donar-los a diferents ONGs o associacions culturals, per a que la lectura i la cultura que trasmeten els llibres puga arribar a totes les persones. Joves Socialistes de la Pobla de Vallbona s'ha sumat a esta campanya i per aixo hui a tingut lloc l'acte de presentació d'aquesta campanya a la nostra seu, sita en la Plaça de l'Hort, nº 4- baix.
L'acte ha sigut presentat per Andoni León, Secretari de Cultura de Joves Socialistes de la Provincia de Valencia i Secretari General de l'agrupació de Pedralba. Tambè ha intervingut Jose Carlos Orpi, Secretari General de Joves Socialistes de la Provincia de València i Secretari General de l'agrupació de L'Eliana i ha sigut clausurat per Sonia Grueso, Secretaria General de l'agrupació de Joves Socialistes de la Pobla de Vallbona.
A l'acte han vingut nombroses agrupacions veïnes per a donar el seu suport.
Des de Joves Socialistes volem donar les gràcies a l'executiva nacional de Joves Socialistes de la Provincia de València per organitzar aquest acte al nostre municipi.

No hay comentarios:

Publicar un comentario